Overbygg
Norgesbasseng.no tilbyr overbygg til basseng fra NOK 44.900,-
Bilde av overbygg - Norgesbasseng
Bilde av Nova Comfort overbygg til basseng
Overbygg til basseng, Nova Comfort
Bilde av overbygg til basseng, Nova Comfort
Overbygg bestilt etter mål med stor valgfrihet

Vi har 14 forskjellige overbygg å velge mellom i vårt spesialsortiment. Samtlige kan bestilles etter mål, slik at overbygget passer akkurat til dine forutsetninger. Du kan også velge mellom forskjellige farger på profilene. Samtlige RAL-farger kan bestilles mot tillegg i prisen. Våre overbygg bestilt etter mål leveres i ferdigmonterte moduler for enkel installasjon.

Låsbare og barnesikre overbygg med nøkkel

Samtlige overbygg er sertifiserte og godkjente ifølge fransk sikkerhets- og kvalitetsstandard* og omfattes av 3 års materialgaranti. Samtlige overbyggmodeller fra Gullberg & Jansson er låsbare og barnesikre. De kan låses raskt opp med nøkkel og oppfyller lovbestemt krav for barnesikkerhet.
* Standard NF P 90 309 omfatter f.eks. både barnesikring og bæreevne for snø. Alle overbygg som er godkjente ifølge standard, kan klare minimum 45 kg/m2 snølast.

Ønsker du andre mål enn det som er standard?

Ønsker du overbygg  Nova Comfort, men vil ha det i andre mål
enn det som er standard? Ikke noe problem, med Nova Comfort som målbestilt modell, kan du få det akkurat som du vil ha det!
Nova Comfort kan formes f.eks. til å passe et Swim spa & basseng både med og uten romersk trapp. Nova Comfort-serien har automatisk seksjonslåsing i stedet for individuell seksjonslåsing som Nova-serien.
Nova Comfort kan bestilles med sølvelokserte (aluminium), antrasittgrå eller hvite profiler uten pristillegg.

Trykk på lenken til vår leverandør for mer informasjon.
Gullberg & Jansson