Selvbygg basseng
Lyst til å bygge ditt eget basseng? Norgesbasseng.no tilbyr komplette pakker fra NOK 40.000,-

Med våre selvbygger pakker får du renseanlegg, varmepumpe, bassengduk, lys, innløpsdyser, sluk, lamper og rørpakke. Når du har gjort grunnarbeid og støpt en plate kan du invitere til dugnad og sette opp ditt eget basseng i f.eks systemblokk. Bassengduken som ligger i pakken henges enkelt opp i snap-in lister på veggene etter at du «tapetsert» med underlagsfilt.
Et basseng som er satt opp i blokker eller er støpt er en solid konstruksjon som varer i årevis. Våre selvbygger pakker er ideelle for deg som liker å bygge ting selv og som er litt «handy».

Bilde av selvbygg basseng

Bassenget lages på rette mål i forhold til størrelsen du ønsker. Vi har selvbyggerpakker for basseng i størrelsen 3 x 6 x 1.5m – 4 x 8 x 1.5m og 5 x 10 x 1.6meter. I våre pakker følger det med inn-og utløpsdetaljer, lamper og renseanlegg. Rør, ventiler og lamper følger også med. Alle deler inneholder detaljtegninger som viser rett installasjon av komponenten.

Bilde av selvbygg basseng

Når bassengveggene er støpt legges det på underlagsfilt (følger med i pakken). Filten beskytter folien fra unødvendig slitasje. Det å legge underlagsfilt kan sammenlignes med å tapetsere. Husk å unngå å få lim/filt på inn-og utløpsdetaljer.